MÖT VÅRA INFLUENCERS

 

Här på Bonnier Magazines & Brands kan vi skryta om våra fantastiska och oerhört omtyckta influencers som varje dag underhåller, påverkar och levererar livskvalitét till deras följare. Vi har en otrolig bredd av kända profiler som tillsammans berör hela Sverige.

mamaamelia / veckorevyn / damernas världsköna hem / topphälsa / hembakat

 

 


Stjärnfamiljen

Stjärnfamiljen by Läckberg & Sköld är en livsstils- och föräldrablogg där ni får följa Sveriges mest kända och bästsäljande deckarförfattare Camilla Läckberg och hennes make, MMA-utövaren Simon Sköld. Vi följer dem kring föräldraskap, vardagsbestyr, middagar, jobbuppdrag och träning och mycket mer. Paret har en mycket stor skara följare och deras inlägg blir enormt mycket kommenterade. Båda har ett stort klädintresse och Simon har en egen podcast.

Camilla Läckberg. Födelseår: 1974. Simon Sköld. Födelseår: 1987. Barn: 2002, 2004, 2009 och 2016

LIVSSTIL • FAMILJ/BARN

> Blogg> Instagram


Elaine Eksvärd

Elaine är tvåbarnsmamma och en välkänd och utåtriktad bloggare/krönikör. Hon jobbar som retoriker, föreläsare och författare. I Elaines blogg får läsarna följa hennes intensiva vardag som karriärmamma där hon alltid är på språng. Hon är inte rädd för att sticka ut hakan och berör ofta ämnen som leder till intensiva diskussioner i kommentarsfältet, vissa kallar henne ”En storasyster på nätet”. Elaine bloggar om träning, relationer, småbarnslivet, business outfits, retorik och en massa annat härligt.

Födelseår: 1981 Bor: Stockholm Barn: 2010, 2015

KARRIÄR • FÖRÄLDRASKAP • RETORIK

> Blogg > Instagram


Cissi Wallin

Medieprofilen Cissi Wallin blev mamma till Helmer i februari 2015. Nu kan besökarna följa hennes liv som förstagångsförälder. I bloggen bjuder Cissi på ärlighet och tankar om att ha barn och att försöka dribbla det gamla dekadenta livet med det nya ansvarsfulla livet. Bloggen bjuder på mycket igenkänning och Cissi är uppfriskande öppenhjärtig och bjuder mycket på sig själv.

Födelseår: 1985 Bor: Stockholm Barn: 2015 (Helmer)

FÖRÄLDRASKAP • BARN • KARRIÄR

> Blogg > Instagram

 


Nisse & Manne

Nisse Edwall, 35, och Manne Forsberg, 32, är kända från Pappapodden. Nu pappabloggar de tillsammans på mama.nu. I bloggen får besökarna läsa om deras föräldraskap som ger en ärlig bild och bjuder på mycket skratt från deras ”föräldraskapsfails”. Nisse är tvåbarnspappa till Manne och Joel. Han är just nu föräldraledig med Joel. Manne är också tvåbarnspappa till döttrarna Iris och Ruth. Han är författare till böckerna “Kukbruk” och “Pappalogi” och så föreläser han om sex och könsroller.

Nisse Edwall. Födelseår: 1980 / Manne Forsberg. Födelseår: 1983 Barn: 2009, 2015 / Barn: 2010, 2013

FÖRÄLDRASKAP • BARN • RADIO

> Blogg > Podden


Frida Fahrman

Hennes främsta fokus i bloggen ligger på mode. Hennes egen stil är basic och kvinnlig och uppfriskande föränderlig över säsong. Bloggen är även fylld med tips inom skönhet, frisyrer, inredning, barn, träning och livsstil – fullständigt kokar av inspiration! Hennes lilla familj är även med i bloggen, sambon Hampus och barnen Nils och Line.

Födelseår: 1981 Bor: Stockholm Barn: 2012, 2015

MODE • INREDNING • FAMILJ

> Blogg > Instagram> Case


Hormoner & Hemorrojder

Therese Krupa Syllner & Sofia Falk har bloggen som med sina ärliga och humoristiska beskrivningar av småbarnslivet får oss att skratta tills vi gråter. Bloggen är oretuscherad mammablogg för alla som behöver läsa om andras bajskatastrofer och hormonkriser, och skratta åt det. Inga cupcakes eller instagramfilter så långt ögat når!

Therese Krupa Syllner: Födelseår: 1980 / Sofia Falk: Födelseår: 1977 Barn: 2011, 2014 / Barn: 2011, 2015

MODERSKAP • BARN • GRAVIDITET

> Blogg > Instagram> Case


Kitty Jutbring

Kitty Jutbring är tvåbarnsmamma till Nikki-Lo och Kimmi-Kid. Kitty är 38 år, sångerska, radiopratare, programledare, fd. dokusåpadeltagare samt krönikör. Hon har varit med i TVprogram som Big Brother, Let’s Dance och Musikhjälpen. Kitty har fått mycket uppmärksamhet för sin mammablogg där hon tar upp föräldraskapets glädjeämnen och svårigheter. Hon håller gärna öppna diskussioner med sina besökare om föräldraskap och relationer samt att hon ofta ger tips och råd inom barn, mode, föräldraskap och relationer.

Födelseår: 1977 Bor: Stockholm
Barn: 2013 (Nikki-Lo), 2015 (Kimmi-Kid)

FÖRÄLDRASKAP • RADIO • RELATIONER

> Blogg > Instagram> Case

 


Carin da Silva

Carin da Silva väntar sitt andra barn i september 2016. Sedan tidigare har hon sonen Theo tillsammans med maken Niklas. Carin är känd som dansare, programledare, programpresentatör i TV4 samt som musikalartist. I bloggen följer besökarna Carins vardag genom allt från vardagsbestyr, matlagning och föräldraskap till tv-framträdanden. Ofta delar hon med sig av sina godaste recept. Hunden Leia förekommer också frekvent i bloggen.

Födelseår: 1984 Bor: Stockholm
Barn: 2013 (Theo)

MATLAGNING • FÖRÄLDRARSKAP • TV

> Blogg > Instagram> Case

 

 


Knivlisa

Lisa Klackenberg är tvåbarnsmamma till barnen Sixten och Harry. Lisa har tidigare varit journalist på Frida och Expressen. I bloggen Knivlisa skriver hon om livet som tvåbarnsmamma med mycket charm, humor och högt i tak om föräldraskapet. Ofta skriver hon om roliga konversationer hon haft med folk, vad hennes man säger i sömnen eller återger roliga ordvitsar. Vi får även se henne i mamma-action när hon aktiverar barnen på alla möjliga galna sätt.

Födelseår: 1984 Bor: Stockholm
Barn: 2012 (Sixten), 2013 (Harry)

FÖRÄLDRASKAP • BARN • FOTO

> Blogg > Instagram> Case

 

 

 


Annika Leone

Hon jobbar som journalist/redaktör med inriktning på föräldraskap och kultur. Hon sitter med i TV4 helgpanel i Nyhetsmorgon och syns ofta i andra mediesammanhang. Annika Leone är singel och ensamstående mamma med dottern Lilo och vi får följa hennes ”varannan-vecka-liv”. Bloggen är naken och ärlig och visar på livets upp- och nedgångar. Speciellt med inriktning på att vara ensam i en värld där alla förväntar sig att man ska vara ett par. Annika tar upp mycket av reaktionerna hon får kring sina livsval.

Födelseår: 1974 Bor: Stockholm
Barn: 2013 (Lilo)

RELATIONER • FÖRÄLDRASKAP

> Blogg > Instagram> Case


Markiz Tainton

I Markiz blogg kommer får ni följa Markiz och hennes man Kevins resa till ett barn genom IVF-behandling. Markiz älskar livet och ni kommer få följa henne i vardagen som innehåller mycket kärlek, skratt, inredning, mode, träning och framför allt mat.

BARN • FÖRÄLDRASKAP • MAT

> Blogg > Instagram

 

 

 

 

 


Hannah Almerud

I Hannahs blogg kommer ni läsa om Hannahs syn på att leva i ett ”varannan vecka”-liv (sanning med modifikation i mitt fall, får återkomma till det), om känslorna kopplat till att behöva ge upp halva min sons uppväxt, om fördelarna med att faktiskt kunna kombinera föräldraskap och singelliv, om dejting-issues i mammarollen men kanske mest om hur gullig Frank är när han ber om ”megamumsiga morötter till middag”.

Födelseår: 1987 Bor: Stockholm Barn: 2013

BARN • FÖRÄLDRASKAP • KARRIÄR

> Blogg > Instagram


Sanna Nielsen

Sannas blogg kommer handla om allt möjligt, men framförallt vill hon ta med sig läsarna in bakom kulisserna. De får följa med henne på jobbet, in i henens vardag och hur hon  tänker kring vissa ämnen.

Sanna ser det nästan som att skriva en dagbok. ”Det är kul att få dela med sig och att kanske få visa lite andra sidor av vem jag är”.

Födelseår: 1984 Bor: Stockholm

MODE • ARTIST • MUSIK

> Blogg > Instagram

 


Sanna Bråding

Sanna Bråding är skådespelare och radioprofil. Hon var 15 år då hon fick rollen som Tanja i “TV4 Tre Kronor”, Sedan dess har jobben avlöst varandra. Hon har också skrivit sin första bok, självbiografin: ”För mycket av allt”. Sanna reflekterar mycket kring kost och hälsa. Hon lagar mycket mat och älskar att dela med sig av vegetariska recept. I bloggen bjuder Sanna på sig själv, sina tankar och erfarenheter.

Födelseår: 1980 Bor: Stockholm
Barn: 2014 (Kane-Lee)

FÖRÄLDRASKAP • BARN • RADIO

> Blogg > Instagram


Malin Wollin

Malin är journalist, krönikör och författare. Hon bor i ett radhus i Kalmar med kärleken Joachim och fyra barn. Malin är en stark profil bland mammor genom att beskriva livet med barn på ett humoristiskt sätt, både det som är jobbigt och det som är underbart. Med mycket skön känsla för humor får läsarna ta del av Malins vardag som kan handla om familj, mode, inredning, trädgård och mycket annat. Malin är mycket modemedveten och visar ofta upp dagens outfit. Ett populärt inslag har blivit att hjälpa läsare att hitta kläder och skor till olika tillställningar.

Födelseår: 1978 Bor: Kalmar
Barn: 2002, 2004, 2008, 2013

JOURNALIST • FAMILJ • MODE

> Blogg > Instagram> Case


Jennie Hammar

Jennie Hammar bor i Los Angeles med sin man och deras två barn. Hon arbetar som frilansjournalist. I sin blogg bjuder hon på vardagsbetraktelser, tipsar om mode, smink och skor och var man kan äta den hetaste brunchen just nu i L.A. Hon gör även intervjuer, främst för svenska damtidningar. Förutom bloggen så har hon även sin podd ”Veckans bläcka!”.

Födelseår: 1984 Bor: Los Angeles
Barn: Ilse, 2013 och Tage, 2015

FRILANSJOURNALIST • FAMILJ • MODE

> Blogg > Instagram> Case


Hej hej vardag

Louise Winblad är illustratör, bloggare och webbadministratör. Hon är sambo med Mattias och mamma till Märta och Maja och bor i Stockholm. Hon beskriver sin vardag som intensiv, underbar, jobbig, härlig och att bloggen är en hyllning till den. Louise är en fantastisk illustratör som har förmågan att fånga familjevardagen med stor pricksäkerhet och humor. Hon har också en skarp röst och skriver och illustrerar kring dagsfärska ämnen som engagerar många.

Födelseår: 1981 Bor: Stockholm
Barn: 2012, 2013

SMÅBARN • VARDAG • SAMHÄLLSFRÅGOR

> Blogg > Instagram


Jessicas viktiga mål

Jessicas viktiga mål handlar om en hälsoresa med fokus på att må bättre, bli starkare, lära sig att äta sunt och samtidigt gå ner i vikt i hälsosam takt. Hon berättar om sina insikter, de recept och matvaror hon provar och hur hon mår längs vägen. Bloggen är en plats där Jessica berättar om hur det är att vara överviktig i dagens samhälle. Hon förespråkar inga osunda kroppsideal åt något håll. Hon diskuterar därför också emellanåt dagens skönhetsideal, dieter och metoder.

Födelseår: 1985 Bor: Stockholm

HÄLSA • KOST • TRÄNING • VIKTNEDGÅNG

> Blogg > Instagram


Helenas horoskop

Helena Biehl är Amelias astrobloggare och hon berättar för besökarna när stjärnorna gynnar särskilda livsområden som tex karriär, kärlek och kreativitet. Hon har skrivit flertalet astrologiböcker sedan 2013. Astrologi anser hon är ett tacksamt område att blogga om eftersom planeterna rör sig hela tiden och pekar på möjligheter och utmaningar från dag till dag.

Födelseår: 1976 Bor: Stockholm
Familj: man och dotter

ASTROLOGI • RELATIONER • KARRIÄR

> Blogg 


Susanne Delastacia

Susanne Delastacia är journalist och programledare och har jobbat med tv och radio de senaste 20 åren. Hon brinner för det skrivna ordet i krönikor, kåserier och debattartiklar och är aktiv inom sociala medier. Susanne försöker alltid hitta en “knorr” och humoristisk ton i sina inlägg, se det stora i det lilla! Samtidigt som hon är intresserad av tekniska innovationer och lösningar som formar framtiden så älskar hon även vintage och 50-talet.

Födelseår: 1973 Bor: Stockholm
Barn: 2004, 2012

FEMINISM • FAMILJELIV • SKÖNHET • RESOR

> Blogg > Instagram


Terese Alvén

Terese är webbredaktör, personlig tränare, kostrådgivare och kommunikatör. Hon brinner för träning/hälsa med fokus på träning, mammaträning, hälsa, kom i form och så vidare. Dessutom föreläser hon om ätstörningar, självkänsla och inspiration till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten.

TRÄNING • HÄLSA • SJÄLVKÄNSLA

> Blogg > Instagram


Jessica Frej

Jessica Frej blev känd som deltagare i det då nya TV programmet ”Sveriges Mästerkock”. Sen dess syns hon flitigt i tvrutan och hon har hunnit att tillsammans med en medförfattare skriva fyra glutenfria bakböcker och senast släpptes hennes första egna bok ”Fest på 30 min.”. Hon medverkar regelbundet i TV4 Nyhetsmorgon söndag och har ständigt många spännande projekt där hon delar med sig av härliga matupplevelser och recept.

MAT • TV • GLUTENFRITT

> Blogg > Instagram


Fridas bakblogg

Frida Skattberg är född och uppvuxen i Örebro dit hon nu också har flyttat tillbaka. Frida växte upp som maskrosbarn och under svåra stunder bakade hon, till en början enkla saker som chokladbollar eller kladdkaka. På bloggen delar hon med sig av sin stora bakpassion som hon visar upp med sina vackra foton.

Födelseår: 1993 Bor: Örebro

BAKNING • FOTO • RELATIONER

> Blogg > Instagram


Astrobloggen

Sveriges största astrobloggare heter Sofia Pontén. Varje vecka publicerar hon sitt populära “Veckans horoskop” och “Helgastro”. En gång i månaden publicerar hon kärlekshoroskop. Här hittar hennes följare allt från ”Så flirtar Stjärntecken” och ”Så passar stjärntecknen ihop” till guider om hur stjärntecknen beter sig på fest, i hemmet och på jobbet. Scorpio Rising skriver populära horoskop, men går också till botten med hur astrologi fungerar.

ASTROLOGI • HOROSKOP • RELATIONER

> Blogg


Helen Torsgården

Helen är Veckorevyns sminkproffs. Som professionellt diplomerad makeupartist inspirerar Helen sina besökare med smakfulla skönhets- och makeuptips. Hennes hands-on tips och råd är väldigt uppskattade bland besökarna. Hon visar gärna upp hennes val av smink och skönhetskrämer och hur de kan användas med bästa effekt genom egna guider. I bloggen är även besökarna duktiga på att bidra med sina egna sminktips och kommentarer kring skönhet.

Födelseår: 1988 Bor: Sunne

SKÖNHET • MAKEUP • HÄLSA

> Blogg > Instagram> Case


Cecilia Blankens

Cecilia bloggar om sitt liv i Los Angeles, hennes arbete som kreativt drivande i ett modebolag och om hennes familj. Cecilia driver ett skoföretag som heter Blankens och har en lång erfarenhet i modebranschen bakom mig. Först som skribent, och sedan som stylist. För tre och ett halv år sedan bestämde hon och hennes man Per för att ta med deras två barn och flytta till Hollywood. I bloggen levererar hon alltid på något sätt; något kul, något tänkvärt eller bara några inspirerande och fina bilder. Toppar, dalar, tankar, ärlighet och uppriktighet är Cecilias ledord!

MODE • FAMILJ • LIVSSTIL

> Blogg > Instagram

 


By Kiki

I modebloggen by kiki delar Kristin med sig av sina bästa stylingtips och berättar vad som får henne att motivera sig lite extra på gymmet! Kristin älskar att resa och delar med sig av en massa härliga bilder från världens alla hörn. Hennes modestil är minimalistisk och casual chic – en avslappnad stil där jeans gärna kombineras med ett par snygga höga klackar eller ett par boots. Bloggen är också fylld av inspirerande träning och snygga träningskläder.

Födelseår: 1992 Bor: Gävle

MODE • TRÄNING • LIVSSTIL

> Blogg > Instagram> Case


Isastar

Isabelle Engqvist arbetar som makeupartist – ett intresse hon fick som 18-åring då hon gick en makeupartist-utbildning. Bloggen är en mix av proffstips och inspiration utifrån en personlig makeupstil. Bloggen är fylld av härliga tips om skönhetsprodukter och smink – något hon visar upp med färgstarka foton. Vi får även följa med på hennes makeup-uppdrag på spännande event och tillställningar.

Födelseår: 1989 Bor: Stockholm

SKÖNHET • SMINK • EVENT

> Blogg > Instagram> Case


Tilda Bjärsmyr

Tilda är en fotbollsfru, tvåbarnsmamma och bor i hus utanför Göteborg. Bloggen är en mode- och livsstilsblogg med både budget och lyx – i hennes garderob samsas kläder, skor och väskor från många olika märken. Tilda modefilosofi är “Less is more” och föredrar enkla, välgjorda plagg av god kvalité framför slit och släng. Vidare bloggar hon om skönhet och inredning och besökarna får ta del av vackra bilder. Hon skildrar även livet som småbarnsmamma.

Födelseår: 1988 Bor: Göteborg
Barn: 2011, 2015

MODE • INREDNING • FAMILJ

> Blogg > Instagram> Case


Susanne Histrup

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

Födelseår: 1974 Bor: Stockholm
Barn: 4

MODE • RESOR • INREDNING

> Blogg > Instagram>Case


Margareta Hedin

Intresset för astrologi väcktes redan när Margareta som femåring lyssnade på sin morfar som läste högt ur bondepraktikan. Hon jobbar som astrolog, skribent och livscoach och är allra bäst på att hjälpa människor att hitta sin egen inre kraft, potential och livsväg. Margareta jobbar med att stärka och motivera individer – ofta med horoskopet som utgångspunkt. Mindfulness, kvantfysik, attraktionslagen och healing är några av de verktyg som hon arbetar med.

Bor: Stockholm

ASTROLOGI • HOROSKOP • RELATIONER

> Blogg


Charlotte Perrelli

Charlotte Perelli är en av Sveriges mest kända och folkkära artister. Hon är känd för att jobba hårt och kombinerar artist- och musiklivet med scenuppträdanden och familjeliv. Hösten 2013 blev hon trebarnsmamma och är numera gift med Anders Jensen. I bloggen bjuder Charlotte på bilder från ett spännande, familjärt och lyxigt liv. Läsarna får följa med på turné, resor, middagar, familjeliv och vänner. Hon visar gärna upp sina senaste mode- och skönhetsinköp och delar med sig av sina stylingtips.

Födelseår: 1974 Bor: Stockholm
Barn: 2004 (Angelo), 2005 (Alessio), 2013 (Adrian)

FAMILJ • BARN • MUSIK • MODE

> Blogg> Instagram> Case


Martina Bonnier

Chefredaktören Martina Bonnier har en garderob som kan liknas vid himmelriket. Hon har alltid ett par high heels nära till hands och är stilsäker som få. Mode är inte ett intresse för Damernas Världs chefredaktör och modechef Martina Bonnier. Det är hennes liv. I bloggen “Martina Bonnier – En chefredaktörs stildagbok” får besökarna veta vad Sveriges mesta fashionista, Martina Bonnier, har på sig om dagarna och följa med henne på modeveckor över världen. Martina Bonnier delar med sig om vad hon har på sig både till vardags och fest.

Födelseår: 1966 Barn: 2 MODE • SKÖNHET • DESIGN

> Blogg> Instagram

 


Valerie Aflalo

Valeries Aflalos blogg är fylld med vackra bilder och besökarna får följa med och se hur det är att vara kläddesigner och trebarnsmamma i Stockholm. Enligt Valerie så har hon världens bästa jobb och hon vill gärna dela med sig av allt vad det innebär: varifrån hon får sin inspiration och hur det till slut blir en kollektion. Besökarna möter Valerie med familjen under alltifrån frukostbestyr till galapremiärer. Valerie bor i Stockholm tillsammans med sin fästman Johan och barnen Nicoletta, Bianca och lilla Leoni.

Födelseår: 1976 Bor: Stockholm
Barn: 2006, 2012, 2015

MODE • BARN • ACCESSOARER

> Blogg> Instagram>Case


Starwoman

Anna Åbergs blogg är en livsstilsblogg som mixar familjeliv, inredning, mat och shopping. Starwoman är fantastisk på att promota produkter i sin blogg och skapa en efterfrågan hos våra kunder. Anna bor med sin make och tre barn i ett vackert 20-tals hus i Enköping och mycket i bloggen fokuserar kring inredningen och renovering av hemmet. Besökarna följer Anna och familjens hemmaliv med massa tips för den inredningsintresserade.

Födelseår: 1977 Bor: Enköping
Barn: 2010, 2013, 2014

INREDNING • DIY • SHOPPING

> Blogg> Instagram> Case


Charlotta Flinkenberg

Charlotta Flinkenberg är journalist, författare, bloggare och föreläsare. Hon är gift, har tre barn och är förtjust i att baka. Charlotta har ett stort modeintresse och ser inredning ”som kläder, fast för hemmet”. I denna blogg får vi följa Charlottas renoveringsäventyr med familjens stora och vackra sekelskifteshus. Hon har ingen vidare koll (än) på trädgårdsskötsel eller vad som är perenna växter men tar nyfiket emot tips från engagerade bloggläsare. Charmiga detaljer och inredningsinspiration varvas med frustration och igenkänningshumor. Fokus är på kreativa budgetlösningar som ser lyxiga ut. Charlotta varvar Chanel med Zara när hon klär sig och så gäller även hennes tankar kring heminredning: gedigna kvalitetsinvesteringar mixas med loppisfynd och billiga detaljer från inredningskedjorna.

INREDNING • MODE • DESIGN • LIFESTYLE • FAMILJ

> Blogg> Instagram

 


Laila Bagge

Laila Bagge är i Sverige kanske mest känd som en av jurymedlemmarna i Idol. Hon har dock många strängar på sin lyra. Laila har jobbat som talangscout för Sony BMG i New York, skrivit låtar till b la Celine Dion. Laila har med sambon köpt ett hus på Lidingö som ska renoveras. I bloggen kommer vi få följa med på den spännande resan. Vi får också följa hennes hektiska och spännande vardag. Laila bor i Stockholm tillsammans med sönerna Liam och Kit samt hunden Brorsan.

Födelseår: 1972 Bor: Stockholm
Barn: 2003, 2011

INREDNING • MODE • MUSIK

> Blogg> Instagram


Husligheter

Maria Soxbo är frilansjournalist och redaktör och skriver främst om inredning och design för en rad dagstidningar och magasin. Hon bor med man och barn i en 30-talsvilla i Huddinge. Husligheter handlar om inredning, design, trender och stil ur ett huvudsakligen nordiskt perspektiv, med fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Marias bakgrund som journalist ger bloggen tyngd och trovärdighet och Husligheter har nominerats till flera bloggpriser.

Födelseår: 1977 Bor: Huddinge Barn: Tvillingar 2013

DESIGN • INREDNING • HÅLLBARHET

> Blogg> Instagram


Hemmafix

Monica driver en av Sveriges största inredningsbloggar. Hon anlitas flitigt som redaktör, inredare och professionell pysslare av dagstidningar, produktionsbolag, magasin och tv. Hennes hemmafix har uppmärksammats i tv-program såsom Nyhetsmorgon och Ernst Kirchsteigers program. Sedan flera år har hon stående hemmafixsidor i Aftonbladets inredningsmagasin Härligt hemma. Själv bor hon i en “kreativ verkstad” på Södermalm med sin sambo.

Födelseår: 1985 Bor: Stockholm Barn: 2016

INREDNING • DIY • PYSSEL

> Blogg> Instagram


Helena Lyth

Helena Lyth är en kreativ, påhittig och lekfull person med 22 år i reklambranschen. Hon är återkommande pysselinspiratör i flertalet morgonsoffor, föreläst åt IKEA Family samt medverkat i SVT’s “Vem bor här?”. Utöver bloggen är Helena anlitad som content manager åt Adlibris.com inom pyssel & DIY. Hon älskar mat och bakar ofta och piffar gärna till vardagen – en korv stroganoff förtjänar också en snygg dukning! Hon fotograferar vackra bilder då hon är utbildad fotograf.

Födelseår: 1974 Bor: Stockholm Barn: 2009, 2010, 2013

DIY • INREDNING • FAMILJ

> Blogg> Instagram>Case


Simplicity

Jannice bor med man och två barn i ett 1700-tals hus i fiskebyn Råå utanför Helsingborg. Genom sitt företag Add Simplicity AB verkar hon inom inredning Feng Shui och färg & stil. Hon driver Nordens största inredningsblogg inom Feng Shui och är flitigt anlitad föreläsare och gör inredningskonsultationer främst för företag. Jannices intention med bloggen är att ge vidare sin kunskap med handfast tips och verktyg för att läsarna själva ska kunna skapa ett hållbart, balanserat och harmoniskt hem.

Födelseår: 1975 Bor: Skåne Barn: 2011, 2014

FENG SHUI • INREDNING • FOTO

> Blogg> Instagram>Case


Drömhus

I Helenas blogg får besökarna följa med på en inredningsresa i deras två hus: jugendvillan i Västerås och fjällhuset i Härjedalen. Helena är entreprenör inom inredning och fotografering och delar med sig av sitt jobb i bloggen. I bild och text beskriver hon skapandet av familjens hem. Under sommarhalvåret blir det även en del skapande i den gamla trädgården som varit förfallen i decennier. Hon skriver också om mat, vin, resor och annat som kommer för henne för i livet.

Födelseår: 1972 Bor: Västerås
Barn: 2008 samt bonusbarn 1995, 1997

INREDNING • FOTO • HUS

> Blogg> Instagram>Case


At my casa

Åsa Myrberg är egenföretagare inom styling och fotografering. Åsas blogg handlar om hennes stora intresse inredning och trädgård, något hon förmedlar med vackra foton. Hon bor i Ekerö utanför Stockholm med sin man, två vuxna barn och två border terriers – Eskil och Sören.

Bor: Stockholm Barn: 2 vuxna

INREDNING • TRÄDGÅRD • FOTO

> Blogg> Instagram


Emma Igelström

Emma är hälsoentreprenören som brinner för välmående, på riktigt. Hon är före detta elitsimmerskan som efter en livskris såg sambandet mellan psykisk och fysisk hälsa och började brinna för äkta välmående. Hon är ekonom i botten, men är även certifierad PT, instruktör och elitfystränare (Bosön).

Hennes spännande bakgrund och starka övertygelse har gjort att hon idag inte bara är en väl anlitad instruktör och tränare utan även en flitigt anlitad föreläsare. Vid sidan om arbetet satsar hon även på Ironman-VM på Hawaii 2017.

TRÄNING • HÄLSA • SKÖNHET • RESOR

> Blogg> Instagram

 


Sundare Jennie

Här på bloggen är Jennies mål att ge en så avdramatiserad bild av ett hälsosamt liv som möjligt. Istället för en massa coola träningskläder, omöjliga träningspass, häftiga hälsoevents och måltider som kräver 300 ingredienser och en personlig kock, kommer du att se, inspiration kring hur du kommer igång med sin hälsoresa, enkla recept som alla (trots stressigt jobb eller 10 barn) kan laga, snabba träningspass, tips på hur din förändring blir långvarig och  mycket mer!

Med denna blogg vill jag visa dig att du inte behöver sätta ditt härliga liv på paus för att bli hälsosam. För det är först när du inser att det går att leva sunt OCH ha roligt som det kommer att bli långvarigt.

TRÄNING • HÄLSA • VÄLBEFINNANDE

> Blogg> Instagram

 


Pamela Andersson

Pamela bor i Stockholm, älskar sport och sitter i SVT:s sportpanel i tv på måndagar. Hon fick Årets Journalistpris 2014 för sina krönikor och sin bok “Jag ska inte dö i dag”. Hon är ambassadör för Cancerfonden och Hudiksvall, som är hennes hemstad. 2013 vann hon Årets Kurage, och nominerades också samma år till Årets krönikör. Hon är också krönikör i Mittmedia (bl a Sundsvalls Tidning, Gefle Dagblad, Östersunds-Posten och Dala Demokraten) där hon skriver om sport varannan söndag.

Födelseår: 1965 Barn: 2004, 2006 Bor: Stockholm

TRÄNING • HÄLSA • VÄLBEFINNANDE

> Blogg> Instagram


Pilates Lise

Lic instruktör och personlig tränare sedan 15 år tillbaka med spetskompetens inom Pilates. För henne har träning alltid varit naturligt men 2008 skadade hon sin rygg och världen ställdes upp och ner på. Träning förvandlades från något roligt till ett ont, smärtsamt och ett stort måste. Numera älskar hon det jag håller på med, smärtan är borta och hon är starkare i ryggen nu än vad hon någonsin varit.

TRÄNING • HÄLSA • VÄLBEFINNANDE

> Blogg> Instagram


Välbefinnandebloggen

Åsa Nyvall är utbildad samtalscoach samt par- och relationscoach. Hon är även yogalärare inom Yin yoga som baseras på Yin och Yang och vikten av balans i kroppen för att öka välmåendet. Åsa håller en hel del föreläsningar och workshops samt är på events för att prata om allt från våra kärleksspråk, hur vi uppfattas genom vårt kroppsspråk, hur man kan förenkla sin vardag och skapa mer tid för sådant som man tycker om att göra till att bli framgångsrik i att sätta mål och nå dem.

TRÄNING • HÄLSA • VÄLBEFINNANDE

> Blogg> Instagram


Sandra Hiort

Sandra är något av en hälso- och träningsnörd som tror på träningslust och på att njuta av livet framför att tokprestera och jaga resultat. Men hon tror också att det är bra att ha mål med sin träning. Hon har sprungit Stockholm marathon och satsar nu på att göra en svensk klassiker. Hon är utbildad friskvårdskonsult och journalist, en kombo som hon har nytta av i sitt jobb som redaktör på tidningen ToppHälsa.

Födelseår: 1976 Barn: 2002, 2006 Bor: Stockholm

TRÄNING • HÄLSA • VÄLBEFINNANDE

> Blogg> Instagram


Mat- och kostbloggen

Karin är dietist, kbt-terapeut och journalist. Hon har jobbat med elitidrottare – både med föreläsningar och individuell kostrådgivning men också med människor kring viktminskning och “hälsa”. Hon tror på individanpassad kost och eftersom alla har så olika relation till mat, olika familjeförhållanden och olika intresse för mat.

Födelseår: 1977 Barn: 2007, 2012, 2013, 2015 Bor: Stockholm

MAT • KOST

> Blogg


Fredrik Nylén

Fredrik kom tvåa i tävlingen Hela Sverige Bakar 2013 och har sedan dess arbetat med bakning och events på olika sätt. Fredrik bakar och bloggar flera gånger i veckan och brinner för att testa nya recept. Han har ett stort intresse för styling och fotografi, alla bilder på bloggen är tagna av honom själv.

Födelseår: 1978 Bor: Hofors

BAKNING • SÖTSAKER • RECEPT

> Blogg> Instagram


Lindas bakskola

Linda gör bakreportage till tidningen Hembakat och driver bakbloggen Lindas bakskola. Hon är journalist och hem- och konsumentkunskaps-lärare. På bloggen vill hon inspirera och lära ut allt hon kan om bakning. Recepten kompletterar hon med steg-försteg bilder som gör dem tydliga och lätta att förstå.

Födelseår: 1971 Familj: Sambo, 5 barn mellan 6-19år Bor: Hofors

BAKNING • SÖTSAKER • ENKLA RECEPT

> Blogg> Instagram


Brödklaras Paraply

Saga är en självlärd hemmabakare med passion för matbröd. Finns det något härligare än att sätta händerna i en alldeles perfekt deg? Nyfikenhet är hennes drivkraft, gamla traditioner ligger henne varmt om hjärtat och närodlat känns nödvändigt. Hon cyklar överallt, fotar bakverken motvilligt och har en långlivad förälskelse i Frankrike.

Födelseår: 1973 Bor: Stockholm

BRÖD • NÄRODLAT • TRADITIONER

> Blogg> Instagram