Bonnier Tidskrifter

Många har höga förväntningar på våra varumärken. Vi också. Vårt mål är att överträffa förväntningarna och ständigt leverera lite till, lite djupare, lite roligare, lite bättre.

Bonnier Tidskrifter har 53 starka titlar. Vi ger ut livsstilsmagasin och specialtidningar men också digitala produkter såsom sajter, nyhetsbrev, mobila tjänster och webb-tv. Bonnier Tidskrifter ger även ut böcker och andra produkter samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor och event. Bonnier Tidskrifter äger även Tidningskungen som är Nordens största återförsäljare av tidningsprenumerationer via internet.

KONCERNEN
Bonnier Tidskrifter är en del av den familjeägda mediekoncernen Bonnier AB, som har cirka 350 företag och varumärken i 14 länder. VD och koncernchef är Tomas Franzén. Med bas i de nordiska länderna och betydande verksamheter i bland annat USA, Tyskland, Storbritannien och Östeuropa finns verksamheten i 14 länder världen över, med mer än 8.000 medarbetare. Bonnier Tidskrifter tillhör affärsområdet Magazines tillsammans med Bonnier Publications (Danmark) och Bonnier Corporation (USA).

VILL DU JOBBA HÄR?
Lediga tjänster utannonseras på Bonnier-koncernens webbsida Bonnier.se. Spontanansökningar skickas till arbete@bt.bonnier.se. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på spontana ansökningar men läser alla och sparar dem i cirka ett år.

SNABBFAKTA

VD: Lars Dahmén

OMSÄTTNING: Drygt 1 miljard SEK 2016

ANSTÄLLDA: Cirka 350

HUVUDKONTOR: Stockholm

VERKSAMHET I: Sverige, Norge och Danmark