Video produkterEngagerande video

Korta engagerande filmer som skapas av Bonnier Tidskrifters Creative Studio. Kunden har t.ex. möjlighet att driva en kampanjfråga eller ett specifikt budskap. En engångsvideo som passar för att lyfta aktualiteter och statements som är aktuella under en kortare period. Kund syns med sponsorplatta i slutet av videon. Publiceras på varumärkets sajt, facebook samt instagram.

I detta exempel är Via avsändare.

 


Redaktionell video

Redaktionell sponsrad video som kan vara en steg-för-steg-video, informerande eller upplysande video. Är relevant som en kompletterande del i en större 360 kampanj men kan även göras som separat video. Exempel på teman; Så gör du julen annorlunda, så inreder du med mer gröna växter, så gör du bästa smoothies etc. Publiceras med fördel på sociala medier: Facebook och Instagram men även vid SEO syfte.

I exemplet är Plantagen avsändare.


Koncept video

En redaktionell koncept-serie med minst fyra avsnitt. Exempel på koncept är ”Fredagsdrinken” som publiceras i Allt om Mat’s kanaler och ”Martina väljer” som går ut mot en modeintresserad målgrupp. Som kund kan ni synas genom produktplacering. Innehållets koncept tas fram tillsammans med respektive varumärkes redaktion. Publiceras på varumärkets sajt, facebook samt instagram.

I exemplet är Cervera avsändare.


Livebevakning event

Som en del av våra events kan vi även se till att livebevakning sker på plats och går ut via våra sociala kanaler,  exempelvis vid  ett shoppingevent. I livebevakningen ingår det även en reporter som intervjuar besökare på plats. Publiceras på varumärkets facebook och instagram

I exemplet var Veckorevyn med på en privat show med den erkända producenten Kygo.

kygo-bild-annons-video-live


Event video

Inspirerande dokumentation av kundevent som till exempel ett shoppingevent eller gala. Detta om ni vill skapa extra promotion för ert varumärke i samarbete med våra varumärken och visa upp ett event i sin helhet med en inspirerande touch och sprida det i era egna kanaler. Publiceras i egna kanaler.

I exemplet samarbetar vi med Tommy Hilfiger.