Event & resorDamernas Värld Guldknappen

Sveriges största och mest prestigefyllda modepris har sedan 1982 delats ut av Damernas Värld. Priset syftar till att främja och uppmärksamma svenskt mode och några tidigare vinnare är Whyred, ACNE, Filippa K, H&M, Efva Attling & Hunkydory. Damernas Värld Guldknappen består av ett stort läsarevenemang samt ett VIP-evenemang med modepersonligheter och media. Sammanlagt gästas eventet av 1.600 personer.VeckoRevyn#Giveback

VeckoRevyn har i sju år i rad arrangerat Blog Awards  – Sveriges första bloggpris där vi hyllat Sveriges främsta bloggprofiler. Nu planerar vi i stället för VeckoRevyn#Giveback där vi vill hylla unga kvinnor och inspirera dem att uppskatta sig själva och varandra. I samarbete med utvald välgörenhetsorganisation bjuder VeckoRevyn in till årets viktigaste dag för unga kvinnor där vi lyssnar till starka profiler och förebilder och prisar viktiga röster och opinionsbildare i sociala medier. Allt i nära samarbete med våra partners. Våren 2017ToppLoppet

Ett maxat upplevelselopp med musik, lust, fest och glädje som årligen anordnas av ToppHälsa. ToppLoppet bjuder på uppvärmning tillsammans med kända sportpersonligheter innan start. Distanserna 5 och 10 kilometer går sedan genom den idylliska Hagaparken. Deltagarna överraskas längs vägen av pepp och glädje i alla dess former och belönas med en goodiebag och medalj när de tagit sig i mål.
Se filmen från ToppLoppetÅrets mama

Årets mama har delats ut till Sveriges mest inspirerande mammor (och en pappa) sedan 2004. Hösten 2015 fick eventet ett nytt fokus: mammor som gör skillnad. Årets hjältemama är huvudpriset, där läsarna har fått nominera och rösta fram mammor som har gjort något extraordinärt för att hjälpa andra. Den stora galan var utbytt mot en exklusiv middag på Oaxen i Stockholm med Sveriges starkaste opinionsbildare.
Se filmen från Årets mamaÅrets mappie

Årets Mappie grundades 2006 och är M-magasins utmärkelse för kvinnliga förebilder 50+. Galan hålls på Grand Hotel och gästas av drygt 750 mappiekvinnor och VIP-gäster. I Spegelsalen minglar gästerna med eventets sponsorer för att sedan förflytta sig till prisutdelningen i Vinterträdgården. Tidigare vinnare är bland andra Marie Ledin, Carin Mannheimer, Margot Wallström, Carin Götblad och Stina Dabrowski.
Se filmen från Årets MappieResor

Flera av Bonnier Tidskrifters magasin anordnar populära läsarresor. Resorna är skräddarsydda för respektive varumärke, skapade tillsammans med redaktionerna och görs med researrangörer som står för kvalitet, precis som våra varumärken. Vi sätter ihop attraktiva reseprogram som innehåller kultur och upplevelser – alltid med ett unikt upplägg som är kopplat till det specifika magasinet.


Vill du annonsera i samband med våra event & resor eller söker du mer information? Kontakta oss.