Samarbeten i olika former

Våra kreativa format är många och utvecklas ständigt – vi skruvar på innehåll och produktion för att våra kunder ska bli nöjda. Bonnier Tidskrifters kommersiella produktionsavdelning vet att rätt budskap, förpackat på rätt sätt, riktat mot rätt målgrupp och i rätt kanal ger absolut bäst effekt.

Vi ser att efterfrågan på att skräddarsy och paketera innehåll är större än någonsin. Hos oss kan det innebära allt från en enklare tävling till Partner Promotion, bilagor, Native eller bloggsamarbeten.

Våra kreativa format är många och vi utvecklar dessa format allt eftersom, skruvar på innehåll och produktion, allt för att våra kunder ska bli nöjda med resultatet. Tillsammans med vår analysavdelning erbjuder vi även möjligheten att ta hjälp av våra fantastiska läsare i olika sammanhang. Läsarna kan till exempel fungera som testpiloter av en produkt – vi följer upp och analyserar resultatet och insikterna kan vi sedan använda oss av i redaktionell form.

Som ledande tidskriftsförlag hjälper vi också företag att skapa sitt eget redaktionella material utifrån behov och målgrupper. Här arbetar vi inom en rad olika ämnesområden såsom Mat, Hälsa, Mode, Skönhet & Inredning. Men även inom Bil, Teknik & Innovation. Vi kan erbjuda ditt varumärke det bästa innehållet och förpackningen inom ditt område, oavsett format.

Vi producerar material som är relevant och intressant för mottagaren och till vår hjälp har vi en egen kommersiell produktionsavdelning, alla med erfarenhet från magasin och livsstilssegmentet. Vi vet att rätt budskap, förpackat på rätt sätt, riktat mot rätt målgrupp och i rätt kanal ger bäst effekt.