Annonsera digitalt


Vi har marknadens bästa displayprodukt

Vi är otroligt glada över att kunna leverera en annonsmiljö i världsklass, oavsett skärm.

Vi har jobbat intensivt med att optimera placeringar och format för att maximera den synlighet och uppmärksamhet som annonserna får.

  • Våra responsiva sajter visar inte mer än en displayannons per skärm.
  • Packningsgraden av annonser matchar nu många av våra tryckta magasin.
  • Likt tv så ”bryter vi för reklam” på naturliga platser där uppmärksamheten är som störst.
  • Vi gör noggrann mätning av kampanjers synlighet. Allt för att kunna ge våra kunder fullständiga resultat.

Exempel på format & priser

Exempel format och priser


Native Advertising

Ett perfekt sätt att få varumärket att blomstra. Du får en kommunikation med dina kunder, bygger upp en relation och förtroendet ökar för ditt varumärke.Promotionmärkta ”puffar” på startsidorna

Puffarna är placerade på utvalda sajters startsidor och leder besökarna in till kampanjens redaktionella innehåll.


Partnermärkta redaktionella artiklar

Din kampanj kan innehålla allt från redaktionella artiklar till sponsrade tävlingar och publiceras med er som avsändare.


Alla kampanjdelar på en egen undersida

Vi samlar artiklar, tävling etc. på en partnermärkt undersida så att besökaren enkelt kan navigera mellan de olika delarna.

Bloggsamarbete

Ett bloggsamarbete är ett unikt sätt att knyta ditt varumärke nära en av våra redaktionella profiler. En utvald röst som kvalificerar ditt varumärke och din produkt.

För våra kunder erbjuder vi samarbeten med våra bloggare där de skriver/fotograferar varumärket i ett uppgjort sammanhang på deras blogg. Alla samarbeten godkänns av både bloggaren och Bonnier Tidskrifter.

Så går bloggsamarbete till

Bloggaren publicerar inlägget inom avtalad tidsperiod.

I vissa fall godkänner även bloggaren att marknadsföring sker via deras privata instagram-konto.

Word-of-mouth, det effektivaste sättet att öka trovärdigheten i ett varumärkes budskap. Totalt har vi cirka 60 bloggare i vårt nätverk som går att dela in i 6 kategorier:

  • Träning & Hälsa
  • Mode & Skönhet
  • Barn & Familj
  • Hem & Inredning
  • Mat & Dryck
  • Livsstil

Bilden nedan visar ett exempel på bloggsamarbete.


Fler smarta sätt att nå besökarna

För kunder inom mat och dryck

Sponsrad tävling

Med en sponsrad tävling skapar ni engagemang i ett trovärdigt redaktionellt sammanhang. Tävlingen publiceras under en utvald sajts tävlingsflik under 3 veckor. Denna form av interaktion med våra besökare är enormt uppskattad!


2 x Nyhetsbrev 

Branded edition
Vårt semiredaktionella nyhetsbrev når 300 000 besökare. Det utformas av vår nyhetsbrevsredaktör efter de ämnesområden våra läsare valt att prenumerera på. Kunden står för material men det blandas upp med annat relevant innehåll.

Limited edition
Ett alternativ är nyhetsbrevet Branded edition (tidigare Stand alone). Annonsören står då för allt innehåll i utskicket och det innehåller inga redaktionella delar.


Egna recept

För våra kunder med produkter inom mat och drycksegmentet erbjuder vi möjligheten att publicera era egna recept på sajten alltommat.se. Ett exceptionellt sätt att synas integrerat med ett varumärke med extremt hög trovärdighet!


Kontextstyrd annonsering

Vid kontextstyrd annonsering på Allt om Mat är displayannonsen synlig på utvalda recept med specifika sökord, exempelvis sås. Genom denna typ av annonsering når ni en väldigt specifik målgrupp nära köpskedet.Ladda ner prislistan för annonsering digitalt som pdf.

Digitala mediers sajter